23 45 64 98

Om os

 

Peter Kristensen startede Kubik Service ApS op i 2009 med service og salg af brugte neddeler og sorteringsanlæg, samt reservedele.

Efter nogle år får Kubik Service ApS forhandling og service i Danmark af langsomgående neddeler til behandling af metal, træ/grene, dæk og beton fra Arjes iTyskland.I 2013 fik Kubik Service ApS en forhandleraftale på plads med Neuson Ecotec i Østrig og da Neuson blev opkøbt af Terex i 2015 forsatte aftalen med salg og service af sorteringsanlæg og neddeler til behandling af træ, m.m I foråret 2016 blev sortimentet udvidet med stenserperator fra Norditek. Februar 2017 fik Kubik Service ApS en forhandleraftale på plads med Ecohog Windshifters.

Kubik Service ApS er forhandler og serviceansvarlig for neddeler og sorteringsanlæg fra Terex, Arjes og Ecohog Windshifters i Danmark og Norge, samt forhandler af stenseperator fra Norditek i Danmark.

Kubik Service ApS består af 2 personer.

 

 

Ejer: Peter Kristensen som indledt sin karriere på Tim Maskinfabrik i 1993. Han startede som montør på deres roeoptagere og senere som montør hos Tim Envipro på deres neddeler og sorteringsanlæg og til sidst i deres salgafdeling som sælger af neddeler og sorteringsanlæg. Peter har over 25 års erfaring inden neddeler og sorteringsanlæg.

Montør: Eigil Linnet startede som montør på Tim Maskinfabrik, senere blev Eigil montør på neddeler og sorteringsanlæg hos Tim Envipro ind til salget til Neuson. Hvor efter han begyndte hos Kubik Service ApS som montør. Eigil har over 30 års erfaring i faget.